ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΔΩΡΕΑΝ Αποστολή σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ για παραγγελίες άνω των €100*

Οι αποστολές των εμπορευμάτων γίνεται ανάλογα με τον όγκο, το βάρος τους και τον τόπο προορισμού τους, με εταιρίες ταχυμεταφορών και μεταφορικές εταιρίες.

Για παραγγελίες κάτω των 100€ τo κόστος των μεταφορικών επιβαρύνει τον παραλήπτη.
Τα κόστη αποστολών είναι: Εντός Αττικής για δέματα έως και 3 κιλά – 6 Ευρώ
Για την υπόλοιπη Ελλάδα για δέματα έως 3 κιλά -8 Ευρώ
Επιπλέον χρέωση μετά τα 3 κιλά- 1€/κιλό

* Εξαιρούνται τα ποδήλατα, ισχύει για αγορές ανταλλακτικών/αξεσουάρ

Ποδήλατα & Ογκώδη Αντικείμενα

Τα ποδήλατα παραδίδονται ελεγμένα και ρυθμισμένα ώστε να ισχύει η εργοστασιακή εγγύηση αλλα μερικώς αποσυναρμολογημενα (μπροστινός τροχός & πετάλια) ώστε να είναι ασφαλή η μεταφορά τους. Η μερική συναρμολόγηση μπορεί να γίνει πάντα σε τηλεφωνική συνεννόηση με τον μηχανικό μας.

Ποδήλατα αποστέλλονται με αντικαταβολή μόνο εντός Αθηνών.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα οι αποστολές ποδηλάτων γίνονται με μεταφορική.

Το PLANETBIKES εγγυάται ότι θα λάβετε ακριβώς τα προιόντα που έχετε παραγγείλει όπως συμπληρώσατε στην φόρμα παραγγελίας.

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας την επόμενη εργάσιμη ημέρα, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.
Οι παραγγελίες εντός Αττικής παραδίδονται σε 1-2 εργάσιμες ημέρες ενώ οι παραγγελίες στην υπόλοιπη Ελλάδα αποστέλλονται και παραδίδονται σε 2-4 εργάσιμες ημέρες.
Σε ορισμένες περιοχές οι μεταφορικές εταιρίες δεν κάνουν παράδοση κατ’ οίκον οπότε θα χρειαστεί να παραλάβετε την παραγγελία σας από το υποκατάστημα τους στην περιοχή σας, ύστερα από δική τους ειδοποίηση.
Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στην περίπτωση που επιθυμείτε η αποστολή της παραγγελίας σας να γίνει με εταιρεία της επιλογής σας.
Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας θα πρέπει να στείλετε e-mail στο info@planetbikes.gr μέχρι τη στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας. Μετά το χρονικό αυτό σημείο δεν είναι δυνατή η ακύρωση.
Για τυχόν καθυστερήσεις από μέρους της εταιρίας αποστολής των προϊόντων, η εταιρία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.
Εάν για οποιονδήποτε λόγο δεν έχετε μείνει ικανοποιημένοι από την παραδοθείσα παραγγελία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας:info@planetbikes.gr.

Επιστροφές Προϊόντων

Επιστροφές προϊόντων γίνονται μόνο στην περίπτωση που το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό. Χρονικό όριο επιστροφής ορίζεται σε 30 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του εφοσον έχετε ήδη ενημερώσει την εταιρία μας εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.

Για να επιστρέψετε ένα προϊόν παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: info@planetbikes.gr